Oj!,

Hej hej har inte uppdaterat på ett tag. Det beror på att vi har haft massa läxor och prov denna vecka. Sen nästa vecka så har vi matte prov.. Undrar hur det ska gå. Jag har inga nya bilder och det beror på att det är fult väder här hemma. Men till helgen kommer min feta syrra och hennes lille vovve Hugo. Kommer att ta en massa bilder då .

PS. Med feta syrran menar jag att hon är gravid så hon börjar bli feeet!!

15:59

Hej, farmor är här. Vi har fikat, hon hade gjort en sockerkaka.. mums mums!! Snart kommer Douglas. Jennie och Stefan vill se fotbollen så.., aa.
Ska nog ta och ringa Emmie snart. kommer inte på något vettigt och säga just nu.., såå
Ses senare.

Godmorgon

Godmorgon allesammans.., klockan är 11:15 och jag har inte gjort mig i ordning.., vaknade vid 10 tiden idag..
Igårkväll var det sista delen av millenium.. fyfan vad bra dom är. Pappa typ älskar dem så vi har alla tre filmer.
Just nu tittar jag på Jafars återkomst.. det finns ju fan inget och titta på tv så här tidigt.

Skola imorron också.. PISSTRÅKIGT  jaja. Bara 6 veckor till sommarlovet iaf.  Skulle villja åka till Eurostop nu men får väl se när mamma och pappa kommer tillbax från tipspromenaden på galjberget.




 


Bilder

Har lite bilder som jag tänkte lägga upp.
Stampe



det blev bara fel färg på blomman den är mer lila den blev nästan blå.

:'(

Kom precis hem från handbollen.. FAN drott förlorade med typ 28-23...
Jaja.. fick en drott tröja som det står ¨älska DROTT¨ Den är fin. =)


Hej hej

Tjenare..,
Igår slapp jag skolan för att jag skulle till doktorn och fixa min tunga. Den var ju så kort så han typ klippte under tungan., i strängen som typ sitter under..
Efter det så åkte jag hem och chillade. Sen skulle jag in till mamma och köpa skor och väska. Först var jag hos mamma och fikade sen så kom Emilie in till stan så vi gick och köpte skosnören och glass, mums!
Sen så när vi var inne på scorpion så började det ösregna och såklart har jag ingen luva på min jacka.. så vi fick springa genom halva stan innan vi kom till mamma. Då gick vi till InterSport och köpte skor. Sen gick vi in i The Body Store köppte lipgloss. =)
Sen åkte vi hem. Vi typ hann inte köpa väska.., jaja =)


Hej

Hallå., Håller på att bli sjuk nu känner jag. Jag är hes och typ nyser hela tiden.. får se om jag ska till skolan imorron då.., skulle  gärna vela stanna hemma och slippa spanskan med våran CPE LÄRARE.. Aja men ja hejdå

Terränglöpning

Idag hade vi terränglööpning i skolan :( Jätte tråkigt.,. Igentligen skulle man springa eller jogga fast vi var typ 8-9 sycken som körde en powerwalk istället ! hehe askul. vi kom nästan sist :)


Hej..

Nu har jag skaffat en ny blogg.. här kommer jag att skriva om mitt liv och saker, jag har tid.
Visst är min gubbe Douglas sööt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0