Heww

Hej
Jag är inte så bra på att uppdatera har jag märkt men det beror på att jag har sommarlov och lever mitt liv hihi^^ men iaf på lördag skulle vi åkt upp till hanna i göteborg men hon kommer ner hit istället på  tisdag =)
Är det bah jag som vill se schrek 3 ?? :) den verkar grym mästerkatten har blivit gusta´v ju!!

KLICKA

<a href="http://soclog.se/p/bab3c">Starta en blogg på SOCLOG och få chansen att vinna presentkort på H&M! http://soclog.se/p/bab3c</a>

...

Hej nu har jag precis ätit kvällsmat.., mums. idag vaknade jag kvart över 11. Åt frukost och klädde på mig sen åkte vi för att kolla på en tv-bänk. Vi hittade ingen men men sen åkte vi till max och åt jag tog en cibatta chicken och fick en lyxchake sen åhh vad gott. Choklad kommer att åka till max och köpa den varje dag. hehe




Jaha

Bröllop nu då.., det är typ det ända som går på tv just nu. Jag gillar Mark Levengoods finska =)
Aja nu struntar vi i det. Igår sov jag över med Emilie. Först så var vi på brottet och badade en stund., Sen åkte vi hem jag fick duscha efter allt klår . Sen var jag tvungen och städa lite. Sen gick jag och Emmie der till tempo och köpte coca cola och lite godis. Sen gick vi till emilie och åt hamburgare och emilie åt typ karre eller vad det nu heter. Sen stack vi till mej och fixa till en till säng och sen satte vi på en film det blev Vi hade iallafall tur med vädret igen.  Sen satt vi och spelade med min spelmobil och klurade ut hur man gick till en annan level tjoho. Sen började five days usch vad läskig den är. Så vid 01 la vi oss jag somnade typ inte förrens 02 jaja.
Nu ska jag snart äta sen ska vi på kalas hos Ulle då ska jag se om simone har kommit hem. Dem bor på samma gård så det är bra!! Sen ska jag se om jag kan få låtar av Felix och Oscar :=)


Ny mobil

ÄNTLIGEN"!
Nu har jag fått en ny mobil eftersom den gamla gick sönder när vi var ute och sprang i ösregn .. vet faktist inte varför jag tog med den  men jaja fick välja vilken mobil jag ville så det blev en Yari. Det är en slide mobil ingen touch gillar faktist inte touch mobiler dem är knäppa. Pappa ville att jag skulle ha en experia mini eller vad den nu heter.

Men det blev denna mobilen

Sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov!!
Idag ska jag bara passa Douglas.., grymt lätt och passa bara gå ut och gå, ge han mat och låta han sova.. Det är typ det han gör när han är hemma hos meej .Önskar att man skulle kunna åka och bada men det är nog lite för kallt för det idag.. Inte så soligt här just nu.

Ska ta och ringa Emilie snart typ och fråga om hon vill med till max och äta =)


Söööndaag

Hej hej., Idag är det inte lika varmt som det var igår. Nu går vi bara tills på Torsdag sen är det sommarlov!
Vårt chema denna vecka
Måndag: Vanlig dag
Tisdag: Vanlig dag  och städa skåpen tror jag eller var det på onsdag.., i have a little memory ;) Vi ska ha grillkväll också.
Onsdag: Vettefan
Torsdag: Stranden på fm.,men dem vet inte vilken strand ;) SKOLAVSLUTNING PÅ EFTERMIDDAGEN.

Det var det,, här är en sommarbild.

MIN SÖÖTING!!

SOMMAR! ^^

Hej hej..,

Nu är det sommar äntligen. Var på Brottet igår med klassen det var lite kallt var det när jag gick upp men det var varmt i vattnet. Idag var jag med Sofie på Brottet. Jättekul. Typ hela skolan kom ju. Imorgon ska vi dit igen med klassen., Efter det ska jag och Simone vara kvar där =) fast det får vi igentligen inte men det skiter vi i. Till helgen ska jag nog sova över med Simone =). Då ska vi se på ¨Barnhemmet¨ och typ ¨Fjorton Suger¨.

Sommaren är häär!!!


RSS 2.0