Hemma

Är hemma från Gråbo nu !
Har varit och hjälpt min äldsta storasyster Hanna och hennes sambo Stefan.
Vi var där från Tisdag till Onsdag 
Vi hjälpte Hanna att renovera i deras nya hus. Pappa tapetserade ett rum och jag och mamma försökte få ner en jätte stor buske: vi kunde inte få ner hela för då skulle vi få hyra in ngt slags verktyg. Det var som en djungel i busken. Vi var också hos Stefans föräldrar och träffade dem för första gången.
Har inget mer att säga så vi ses

Vote??

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=ZfAbAOT9kbIACiDrEdpWB3DNslwDbuJyNJPNVgL69T4916p3YSMX#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/ZfAbAOT9kbIACiDrEdpWB3DNslwDbuJyNJPNVgL69T4916p3YSMX.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=ZfAbAOT9kbIACiDrEdpWB3DNslwDbuJyNJPNVgL69T4916p3YSMX#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>

Your love is my drug ^^

Hej hej i fina vädret idag är det iaf varmt ute. jag bah säger  min syster är typ sjuk i huvudet hon lämnar sin hund här hemma och åker till stranden hon lixom tänker inte på att jag också vill ha ett liv. Mitt liv går ju inte ut på att passa hundar gaahh.
Fan nu ska jag också skaffa hund så kan hon få känna på sin egen medicin mohaha

Senare idag ska jag åka och klippa mej ska klippa upp håret då. vet inte om jag ska blondera mitt hår mer? 
 


Ibland får man bara bjuda på sig själv

Visst är jag smart hittade en gammal tröja som var för liten i banden men jag tog bort dem så blev det en sånhär fin tröja. visste inte att jag kunde ha 150 storleken längre ha ska leta efter fler sånna här tjöjor på typ kappahl.

Lite bränd i ansiktet bara :)

hej hej i regnet

Tråkigt väder idag :( igår var det typ 35 grader här hur fan kan det då bli regn sen??   myssko
aja skit i det på lördag åker jag mamma pappa och simone till göteborg pappa ska på fotboll med stefan och hanna följer med mig mamma och simone in på liseberg jätte kul ^^ längtar..
just nu gör jag chokladbollar äntligen funkar det.. förra gången bah gick dem sönder :(
aja men det var gott iaf.. aah känner mig inne stängd får väl ta en cykeltur runt söndrum sen då :)
Ngn mer än jag som inte hörde åskvädret inatt??  mamma sa det i morse att det hade åskat och blixtrat aja jag sover för bra ibland assa :)¨

var bara tvungen att ha en bild på gulleplutt :*)

RSS 2.0